Voor de warme nazomer een lekker licht gerecht!
Wat heb je nodig en hoe maak je het? Je leest het hieronder.
Ingrediënten voor 2 personen:
– 1 mango
– 1 gele paprika
– 1 rode ui
– 1/2 rode peper
– 1 scheutje balsamico
– 1 bakje gemarineerde garnalen (250 gram)
– 6 mini wraps (volkoren is altijd de beste keuze)
Bereidingswijze:
Snijd de mango en paprika in blokjes. Snijd vervolgens de rode ui en rode peper fijn. Meng de gesneden ingrediënten met een scheutje balsamico en de salade is gereed.
Laat een scheutje olijfolie heet worden in een koekenpan en bak de garnalen tot ze lichtroze zijn. Ongeveer 2-3 minuten baktijd.
De wraps kan je naar wens verwarmen in een droge koekenpan/grillpan, zodat ze wat krokanter worden.
Serveer de wraps met de garnalen en mangosalade, eet smakelijk!