Locaties Tips

Welkom Maureen

Hoera! Onze praktijk Voedingconditie is aan het uitbreiden met nóg een fantastische sportdiëtiste! Deze topper komt helemaal uit Drenthe om ons team te versterken: Welkom Maureen!

Maureen is al een ruime tijd werkzaam als sportdietist en deze berg aan ervaring neemt ze graag mee.

Maureen: ‘Mijn passie voor sport begon al toen ik een klein meisje was. Ik heb altijd op hoog niveau gekorfbald en kon het fanatieke sporten ook tijdens mijn studententijd niet laten. Ik werd lid van een studenten- roei vereniging en prompt een jaar later was ik geselecteerd voor het wedstrijdroeien. Tijdens dit jaar heb ik zelf mogen ervaren hoe belangrijk voeding is voor het leveren van goede sportprestaties.

Er iets niets leukers om je eigen passie, kennis en ervaring te delen met de sporters die je begeleid. Na mijn studententijd ben ik steeds verder de sport ingerold. Ik heb roeiers van A.G.S.R. Gyas mogen begeleiden en begeleid ik zowel teamsporters (handbal, voetbal) als individuele sporters (triatlon, hardlopers, wielrenners).

Naast sporters liggen mijn aandachtsgebieden bij mensen met overgewicht, emotie-eters en kinderen. Ik hoop jullie snel in de praktijk tegen te komen!’

Maureen start op 19 mei bij de locaties bij Topvorm Twente en Therapie Centrum Twente.