GLI Leefstijl Locaties Tips

Welkom leefstijlcoach Esther!

Sinds dit jaar hebben we een nieuwe verrijking in de praktijk: leefstijlcoach Esther van der Kooij! Wij vinden het als praktijk erg belangrijk om alle aspecten rondom Voeding & Conditie mee te nemen. Gelukkig zijn wij al gevestigd op diverse prachtige locaties waar we samen met andere experts werken die ons op allerlei vlakken aanvullen. De schakel om deze samenwerking nog meer te verstevigen ontbrak nog en daar springt Esther op in.

Esther is een hospitality- en coach persoon in hart en nieren. Als Ayurvedisch Nutritionist en leefstijlcoach heeft ze zichzelf de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot een krachtig communicatief en gedreven persoon. Haar kernwaarden zijn compassie, empathie, toewijding, professionaliteit en verantwoordelijkheid. Ze wil graag een bijdrage leveren op het gebied van preventieve geneeskunde. Haar motto is; ‘niet wachten totdat het stoplicht op rood staat’. En juist gezondheid als belangrijkste waarde omarmen. Leefstijlcoaching is een hierbij onmisbaar!

Wil jij coaching op het gebied van leefstijl ondersteuning? Bijvoorbeeld om uit te zoeken wat jou echt drijft, hoé je jouw dag wilt vormgeven, hoe je een balans kan vinden tussen ontspanning, inspanning en goed voor jezelf zorgen? Meld je dan nu bij Esther aan. Ben jij al cliënt bij Voedingconditie en wil jij aanvullende coaching? Dat kan natuurlijk ook, laat het ons weten. Vanaf februari starten wij bij locatie Trifora een nieuw GLI traject (BeweegKuur) daar kan je je ook alvast voor aanmelden.