Recepten

Welkom Djaro!

Misschien hebben jullie ‘m al gespot, want hij is bijna niet te missen met 2.02m. Wij heten Djaro van harte welkom in onze praktijk!

Even voorstellen: ‘Hoi mijn naam is Djaro Bijlmakers. Ik ben opgegroeid in Amsterdam met een Nederlandse vader en Senegalese moeder. Door mijn interesse in Senegal en met name de veel gesproken taal daar: Frans, ben ik na mijn VWO verhuisd naar Frankrijk. Daar heb ik Voeding & Diëtetiek gestudeerd en dit heb ik gecombineerd met basketbal op hoog niveau. En uiteraard heb ik het nodige woordje Frans moeten oefenen. Ruim 2 jaar geleden heb ik mijn afstudeerstage bij Voedingconditie gevolgd en ben ik met succes geslaagd als diëtist.

Inmiddels ben ik uit interesse ook in Nederland nog een aantal vakken van de opleiding Voeding & Diëtetiek gaan volgen. Dit is natuurlijk wel veel herhaling, maar wel prettig om de Nederlandse manier van werken ook goed eigen te maken. Momenteel zit ik in de afrondende fase van het onderdeel leefstijlcoaching. Iets waar ik al veel ervaring en affiniteit mee heb door cliënten te begeleiden in de klinische setting, met (chronische) ziektebeelden en door te werken in een centrum gericht op verstoord eetgedrag & eetstoornissen.  Daarnaast heb ik ook diverse cliënten en talenttopsporters begeleid in combinatie met sport & voeding. Een perfecte aansluiting bij praktijk Voedingconditie. Ik kijk er naar uit om de rol van leefstijlcoördinator en diëtist te vervullen binnen het team. ‘

Djaro zal met name te zien zijn bij Trifora en het onderdeel TRIFORA PRO GLI en tevens bij team TalentNED.