Recepten

Welkom Djaro!

Misschien hebben jullie ‘m al gespot, want hij is bijna niet te missen met die brede smile. Wij heten Djaro van harte welkom in onze praktijk!

Even voorstellen: ‘’Hoi, ik ben Djaro Bijlmakers. Als jonge jongen woonde ik in Diemen-Zuid en ging ik naar school in Amsterdam. Naast mijn vwo, speelde ik jeugderedivisiebasketbal bij BC Apollo. Bij moment van diplomering gingen vele vrienden en teamgenoten voor de vervolgstap van sport en studie buiten Nederland. Mijn keuze lag in Bordeaux, Frankrijk. Hier heb ik mijn focus toegespitst naar Voeding & Diëtetiek. Wat betreft mijn opleiding tot diëtist heb ik met stages in Bordeaux, Cambridge en Frans-Guyana de opmaak gemaakt om dit afstudeertraject bij Voedingconditie met succes te voltooien in zomer ’21.

Ter verdiepingsslag voor mijn competenties als voedingsprofessional, heb ik gekozen Voeding & Diëtetiek ook in Nederland te doen. Dit op versnelde wijze, vanwege mijn ervaringsbagage. Momenteel voltooi ik mijn accreditatie tot leefstijlcoach. Iets waar ik affiniteit mee heb door cliënten te begeleiden in de klinische setting, met (chronische) ziektebeelden en door te werken in een centrum gericht op verstoord eetgedrag & eetstoornissen. Daarnaast heb ik diverse cliënten en talenttopsporters begeleid wat betreft leefstijl en voeding bij sport. Een perfecte aansluiting bij praktijk Voedingconditie. Ik kijk er naar uit om de rol van diëtist en leefstijlcoach te vervullen binnen het team.

Djaro zal te zien zijn bij Trifora waar hij de TRIFORA PRO GLI doet. Tevens voert hij een leefstijlproject uit bij team TalentNED.