Blogs Locaties

Vacature sportdietist gesloten

De vacature voor sportdiëtist bij onze praktijk is inmiddels gesloten.

Sollicitaties voor stageplekken of werkervaringsplekken zijn altijd welkom, mits het voldoet aan een van de volgende voorwaarden:

  • Het betreft een eindstage HBO Voeding & Diëtetiek (3e of 4e jaars), bij voorkeur met een sport gerelateerde minor of achtergrond
  • Het betreft een werkervaringsplek na een afgeronde opleiding Voeding & Diëtetiek, bijvoorbeeld om het CV te boosten, meer vertrouwen te krijgen in het werkveld of eerste lijnservaring op te doen na het werkzaam zijn geweest in bijvoorbeeld een klinische setting
  • Het betreft een marketing stage om Social media en SEO te optimaliseren en te helpen de praktijk goed op de kaart te zetten.

Indien er wordt voldaan aan een van bovenstaande voorwaarden zijn wij bereid ons in te zetten een plek te creëren, maar kunnen dit niet vooraf garanderen.

I.v.m. drukte in de praktijk kunnen wij scholieren helaas niet helpen bij het maken van een profielwerkstuk, maar willen wij van harte adviseren eens een kijkje te nemen op de betrouwbare website www.iamafoodie.nl.