Intakes

Tijdens een eerste intakegesprek wordt er gekeken naar jouw specifieke vragen, doelstellingen en/of klachten. Er wordt daarbij een uitgebreide voedings- en meetanalyse verricht om de huidige situatie in kaart te brengen. Aan de hand hiervan worden samen de doelen bepaald en wordt het behandelplan uitgestippeld en toegelicht. Naar aanleiding van de intake wordt er een advies op maat samengesteld, inclusief een passend voorbeelddagmenu.

Intakes

Vervolgconsult

Bij het opstellen van het behandelplan wordt er ook een indicatie gegeven voor wat betreft het tijdspad om de gewenste doelstellingen te behalen. Tijdens de vervolgconsulten zal er gepaste begeleiding en ondersteuning worden geboden. Ook wordt er ieder vervolgconsult een nieuwe meting verricht van de lichaamssamenstelling. Indien nodig kan het advies/behandelplan worden bijgesteld.

Vervolgconsult

Voedingsplannen (8- of 12-wekenplan)

Het voedingsplan is op basis van 8 of 12 weken. Het plan wordt afgestemd op jouw persoonlijke energiebehoefte passend bij jouw doelstellingen. Hierbij wordt een passend voorbeelddagmenu geleverd met 8 of 12 wekenlang voor iedere dag een nieuw recept. Inclusief diverse metingen waarbij de lichaamssamenstelling in kaart wordt gebracht.

Voedingsplannen (8- of 12-wekenplan)

Workshops en voorlichtingen

Een workshop of voorlichting op onderwerp naar keuze. Hierbij wordt rekening gehouden dat de informatie aansluit op de doelgroep. Tevens wordt er gezorgd voor voorlichtingsmateriaal voor de deelnemers en een uitgebreide presentatie die achteraf tot jullie beschikking wordt gesteld.

Workshops en voorlichtingen