Zin in een verantwoorde, snelle maaltijd vanavond? Probeer deze noedels met zalm en paksoi eens!
Nodig voor 2 personen:
– 2 zalmmoten
– 100g volkorennoedels
– 1 bakje champignons
– 1 paksoi
– 1 gele paprika
– 100g peultjes
Voor de saus:
– 35ml sojasaus
– 0,5 el donkere basterdsuiker
– knoflookpoeder
– gemberpoeder
– 25 ml water
– 0,5 el honing
Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de ingrediënten voor de saus samen in steelpannetje, en verwarm tot dit één geheel is. (De saus dikt nog wat in in de oven, eventueel kun je wat maizena toevoegen mocht het echt te dun zijn.) Leg de zalmmoten in een ovenschaal en schenk de saus over de zalm. Zet de zalm ongeveer 10 minuten in de oven, schep tussendoor wat saus over de zalm.
Snijd en was de groente, wok deze in de wokpan gaar. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de noedels door de groente. Serveer samen met de zalm en schep nog wat saus over de noedels. Eet smakelijk!