Ons team

Bij Voedingconditie werken we met vijf (sport)diëtisten op diverse locaties in Overijssel. Ons doel is om heldere wetenschappelijk onderbouwde informatie op een leuke en begrijpbare manier te geven. We willen laten zien hoe jij in jouw situatie jouw voeding het beste kan inrichten. Voor elke doelstelling en prestatie kunnen wij een advies op maat afstemmen!

Wij streven altijd naar kwaliteit! Met de diverse samenwerkingen die we hebben met onder meer (sport)fysiotherapeuten, sportinstructeurs, en huisartsenpraktijken kunnen we zorg ook goed bundelen. Door deze nauwe samenwerkingen kunnen we waar nodig doorverwijzen naar andere specialisten. Hierdoor zullen we het beste zorg kunnen leveren en kunnen we tevens de zorg met andere specialisten goed op elkaar kunnen afstemmen.

Onze diëtisten:

Titia van der Stelt (MSc Sportdiëtiste en Bewegingswetenschapper): werkt op diverse dagen in Enschede met voornamelijk sporters.

Jorien Brinkers (BSc Sportdiëtiste): is werkzaam op diverse dagen in Rijssen, Nijverdal en Hellendoorn

Simon van Dalen (BSc (Sport)diëtist en leefstijlcoach): is te vinden op diverse dagen bij Trifora in Enschede.

Maxime Sonder, (BSc (Sport)dietist) werkt op diverse dagen bij onze locaties in Albergen, Rijssen en Almelo

 

Djaro Bijlmakers (BSc (Sport)diëtist io) werkt diverse dagen bij onze locatie Trifora in Enschede

Onze leefstijlcoach:

Amber ten Hove (leefstijlcoach, MSc voeding- en bewegingswetenschapper en dietist io) werkt voornamelijk op diverse dagen bij onze locatie Trifora in Enschede