Ga juist nu aan de slag met voeding!

Doe jij mee? Je kan je vanaf nu aanmelden voor de online 8-weekse voedingschallenge!
(Aanmelden kan vanaf nu! Hoe je dit kan doen? Scroll direct naar onder!)
 
Ben je de kilo’s zat? Wil je wat afvallen? Wil je fitter worden/blijven? Wil je zorgen voor een gezonde, gevarieerde en volwaardige voeding? Weet je niet wat bij jouw energiebehoefte past? Het online 8-wekenplan sluit op al deze facetten goed aan.
 

Wat biedt het online 8-wekenplan?

Het online 8-wekenplan biedt online begeleiding en individueel advies aangepast op jouw persoonlijke energiebehoefte door een (sport)diëtist!
 
De diëtist heeft niet alleen kennis op het gebied van gewichtsverlies, tevens op alle vlakken en problematiek van ziekte tot gezondheid. Zeker in deze tijden is het goed om een begin te maken met gezonde voeding en een duurzame leefstijl. 
 
8-weekse begeleiding en advies, inclusief:
– Berekening van individuele voedingsbehoefte
– Voedingsadviezen aangepast op persoonlijke energiebehoefte
– Recepten passend bij de voedingsadviezen
– Online intakegesprek
– Online vervolgconsult
– Online evaluatiegesprek
– Spreekuur via WhatsApp
 

Overige informatie

Start: vanaf 15 april (kies naar wens een startdatum!)
Kosten: €150
Mogelijkheid tot vergoeding via de zorgverzekeraar.
 

Informatie opvragen of aanmelden

Wil je graag nog wat meer informatie over het online 8-wekenplan? Stuur dan even een mailtje naar info@voedingconditie.nl o.v.v. online 8-wekenplan. We sturen jou dan een document met uitgebreidere informatie op en/of kunnen jouw vragen beantwoorden!
Al helemaal overtuigd en wil je graag zo snel mogelijk aan de slag? Schrijf je dan nu snel in door een mail te sturen naar info@voedingconditie.nl of bel voor inschrijving naar 053-2032143. Daarnaast kun je je ook direct hier aanmelden! Let op; bij aanmelding graag o.v.v. online 8-wekenplan.