Hoera we zijn weer begonnen!

I.v.m. het COVID-19 virus hebben wij op advies van het RIVM zoveel mogelijk op afstand gewerkt middels (beeld)bellen. Inmiddels hebben wij weer groen licht gekregen en zijn wij op diverse locaties weer met gepaste maatregelen geopend.

Momenteel zijn alle locatie m.u.v. Trifora geopend! Vindt u het fijn om alsnog te (beeld)bellen? Dan kan dit uiteraard!

Voor het maken van een afspraak:

Vul hier uw gegevens in óf bel 053 203 2143 óf mail naar info@voedingconditie.nl óf app naar 0623026761

ONLINE 8-wekenplan

Ga juist nu aan de slag met voeding!

Doe jij mee? Je kan je vanaf nu aanmelden voor de online 8-weekse voedingschallenge!
(Aanmelden kan vanaf nu! Hoe je dit kan doen? Scroll direct naar onder!)
 
Ben je de kilo’s zat? Wil je wat afvallen? Wil je fitter worden/blijven? Wil je zorgen voor een gezonde, gevarieerde en volwaardige voeding? Weet je niet wat bij jouw energiebehoefte past? Het online 8-wekenplan sluit op al deze facetten goed aan.
 

Wat biedt het online 8-wekenplan?

Het online 8-wekenplan biedt online begeleiding en individueel advies aangepast op jouw persoonlijke energiebehoefte door een (sport)diëtist!
 
De diëtist heeft niet alleen kennis op het gebied van gewichtsverlies, tevens op alle vlakken en problematiek van ziekte tot gezondheid. Zeker in deze tijden is het goed om een begin te maken met gezonde voeding en een duurzame leefstijl. 
 
8-weekse begeleiding en advies, inclusief:
– Berekening van individuele voedingsbehoefte
– Voedingsadviezen aangepast op persoonlijke energiebehoefte
– Recepten passend bij de voedingsadviezen
– Online intakegesprek
– Online vervolgconsult
– Online evaluatiegesprek
– Spreekuur via WhatsApp
 

Overige informatie

Start: vanaf 15 april (kies naar wens een startdatum!)
Kosten: €150
Mogelijkheid tot vergoeding via de zorgverzekeraar.
 

Informatie opvragen of aanmelden

Wil je graag nog wat meer informatie over het online 8-wekenplan? Stuur dan even een mailtje naar info@voedingconditie.nl o.v.v. online 8-wekenplan. We sturen jou dan een document met uitgebreidere informatie op en/of kunnen jouw vragen beantwoorden!
Al helemaal overtuigd en wil je graag zo snel mogelijk aan de slag? Schrijf je dan nu snel in door een mail te sturen naar info@voedingconditie.nl of bel voor inschrijving naar 053-2032143. Daarnaast kun je je ook direct hier aanmelden! Let op; bij aanmelding graag o.v.v. online 8-wekenplan.

Voedingconditie nu ook in Hengelo bij CrossFit 074 – Thales

Per februari 2020 is praktijk Voedingconditie ook te vinden bij CrossFit 074, aan de Haaksbergerstraat 59 te Hengelo.

Voedingconditie is dé praktijk voor een persoonlijk, wetenschappenlijk voedingsplan afgestemd op jouw behoefte, maar vooral ook hand in hand met jouw sport. Een van de eerste locaties waarmee praktijk Voedingconditie samen heeft gewerkt was CrossFit Almelo, om voeding, prestaties en optimale lichaamssamenstelling te laten aansluiten op deze prachtige intensieve sport. Inmiddels is deze samenwerking door een verhuizing naar het buitenland van de eigenaar bij CrossFit Almelo opgehouden, maar graag maken wij als praktijk een doorstart met collega-box CrossFit 074 gelegen op het bedrijfsterein van Thales in Hengelo.

Marc Hopster & Anouk Groenhuijsen zijn geen onbekenden voor praktijk Voedingconditie en werd al een langere tijd intensief mee samengewerkt. Nu we op 1 locatie zitten, kan dit contact alleen nog maar geoptimaliseerd worden! Niet alleen voor CrossFit leden, of medewerkers van Thales, maar ook voor elke andere geinteresseerde uit de omgeving!  Meer informatie over deze locatie nodig? Kijk dan op https://www.crossfit074.nl/

Geen contract bij Caresq

OPGELET!

Allereerst blijft u van harte welkom, ongeacht uw verzekering bij praktijk Voedingconditie.

Voor het eerst sinds het bestaan van praktijk Voedingconditie, is er besloten geen contract te tekenen met verzekeraar Caresq. Caresq vertegenwoordigt de zorginkoop voor iptiQ, die risicodrager is voor Promovendum, National Academic, Besured en Eucare.

Zie ook: https://www.zorgwijzer.nl/faq/welke-zorgverzekeraars-zijn-er?fbclid=IwAR1-JI2ApT1yeElWAg_Cri2iBV1ntQz89z9EWvGtBBx8zn7mosUcuafGXD4

Wij kiezen er bewust voor dit jaar geen contract af te sluiten met deze zorgverzekeraars. Er is op dit moment een te groot verschil tussen wat deze zorgverzekeraars bieden en wat praktijk Voedingconditie een redelijke en kostendekkende vergoeding is om goede kwaliteit van zorg te kunnen leveren.

Heeft u een van bovenstaande verzekeringen afgesloten?

Dan ontvangt u een nota van ons conform ons eigen tarief van €75,- per uur (18,75 per kwartier) die bij het consult middels pin of betaalverzoek voldaan kan worden. De nota kunt u indienen bij uw verzekeraar en dan betaalt deze een deel van het gefactureerde bedrag terug. Hoeveel dit is verschilt is afhankelijk per zorgverzekeraar, informeert u hier zelf naar bij u verzekering.

U bent uiteraard vrij om een andere zorgverlener (praktijk) te kiezen, die wel gecontracteerd is. Op https://dietistintwente.nl/ vind u andere praktijken in de buurt, die mogelijk wel gecontracteerd zijn. Indien nodig kunnen wij u helpen met een overdracht.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande bericht nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met info@voedingconditie.nl.

Welkom Milou Veldhuis

Sommige hebben misschien al kennis gemaakt met dit frisse gezicht: per september hebben wij namens praktijk Voedingconditie Milou Veldhuis mogen verwelkomen als sportdietiste! Milou gaat vooral de locaties Enschede Trifora, Enschede UT Topvorm en Almelo Vissedijk Therepiecentrum Twente waarnemen. Milou heeft als sportdietiste intensief gewerkt aan het project ISkate en heeft zich o.a. ingezet tijdens de begeleiding van trainingskampen van deze schaatstalenten. Daarnaast heeft ze zelf ook nog eens gehandbald op hoog niveau én heeft ze een achtergrond in projectmanager bij Huuskes(voedingsleverancier voor gezondheidszorg), iets wat erg goed van pas komt in het gericht adviseren op diverse dieetwensen rondom ziektebeelden. De ideale combinatie dus voor onze praktijk. Welkom Milou en veel succes en werkplezier.

Afscheid Kiira

Per september gaan wij helaas afscheid nemen van deze topper :(.  Kiira was sinds 2015 te vinden als sportdietist in onze praktijk Voedingconditie en voor velen een vast gezicht op de locaties Almelo Vissedijk (voorheen ook the Box), Enschede Trifora en Enschede UT Topvorm. Elke werkdag kwam Kiira helemaal uit de buurt van Nijmegen/Tiel rijden om atleten, atleten in de dop, hartpatienten en vele anderen van (sport)voedingsadvies te zien. Nu is de tijd aangebroken voor een nieuwe uitdaging en een stukje dichter bij huis. Kiira wij willen je veel succes wensen en bedanken voor al jouw tijd en inzet! Voor clienten die nog een afspraak hebben staan: alle afspraken worden overgenomen door Titia of Milou, daar ontvangt u persoonlijk bericht van.

Lieke Dommerholt geslaagd

Hoera! Wij willen Lieke Dommerholt van harte feliciteren met het behalen van haar opleiding Voeding&Dietetiek. Deze topper heeft haar opleiding afgesloten met een dikke 9! Lieke gaat haar opleiding vervolgen met de specialisatie Sportdietetiek en gaat aan de slag bij professioneel wielerteam Team Sunweb. Heel veel succes Lieke!

Demi Oerbekke geslaagd

Van februari tot en met juni heeft Demi Oerbekke praktijk Voedingconditie ondersteund tijdens haar stage Voeding, Gezondheid & Biologie. Het was voor de praktijk een wat ongebruikelijke stage, maar wij waren hartstikke blij met de ondersteuning van Demi bij onze wandelconsulten, het opzetten van de Vitamine D check en gastvrouw zijn tijdens de Samsung Health Week. Demi bedankt voor jouw inzet en veel succes met jouw verdere loopbaan!

Paul Geurts geslaagd

Paul Geurts was van februari tot en met juni te vinden als dietist bij praktijk Voedingconditie. Paul was bezig aan zijn eindstage voor de opleiding Voeding&Dietetiek en kwam specifiek bij praktijk Voedingconditie om zijn interesse in sportdietetiek vorm te geven en alles te leren om als dietist zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Inmiddels is Paul geslaagd voor zijn stage en willen wij namens praktijk Voedingconditie van harte feliciteren!

Vacature sportdietist gesloten

De vacature voor sportdietist bij onze praktijk is inmiddels gesloten.

Sollicitaties voor stageplekken of werkervaringsplekken zijn altijd welkom, mits het voldoet aan een van de volgende voorwaarden:

  • Het betreft een eindstage HBO Voeding&Dietetiek (3e of 4e jaars), bij voorkeur met een sportgerelateerde minor of achtergrond
  • Het betreft een werkervaringsplek na een afgeronde opleiding Voeding&Dietetiek, bijvoorbeeld om het CV te boosten, meer vertrouwen te krijgen in het werkveld of eerste lijnservaring op te doen na het werkzaam zijn geweest in bijvoorbeeld een klinische setting
  • Het betreft een marketing stage om social media en SEO te optimaliseren en te helpen de praktijk goed op de kaart te zetten.

Indien er wordt voldaan aan een van bovenstaande voorwaarden zijn wij bereid ons in te zetten een plek te creeren, maar kunnen dit niet vooraf garanderen.

I.v.m. drukte in de praktijk kunnen wij scholieren helaas niet helpen bij het maken van een profielwerkstuk, maar willen wij van harte adviseren eens een kijkje te nemen op de betrouwbare website www.iamafoodie.nl.