Locaties

Geen contract bij Caresq

OPGELET!

Allereerst blijft u van harte welkom, ongeacht uw verzekering bij praktijk Voedingconditie.

Voor het eerst sinds het bestaan van praktijk Voedingconditie, is er besloten geen contract te tekenen met verzekeraar Caresq. Caresq vertegenwoordigt de zorginkoop voor iptiQ, die risicodrager is voor Promovendum, National Academic, Besured en Eucare.

Zie ook: https://www.zorgwijzer.nl/faq/welke-zorgverzekeraars-zijn-er?fbclid=IwAR1-JI2ApT1yeElWAg_Cri2iBV1ntQz89z9EWvGtBBx8zn7mosUcuafGXD4

Wij kiezen er bewust voor dit jaar geen contract af te sluiten met deze zorgverzekeraars. Er is op dit moment een te groot verschil tussen wat deze zorgverzekeraars bieden en wat praktijk Voedingconditie een redelijke en kostendekkende vergoeding is om goede kwaliteit van zorg te kunnen leveren.

Heeft u een van bovenstaande verzekeringen afgesloten?

Dan ontvangt u een nota van ons conform ons eigen tarief van €75,- per uur (18,75 per kwartier) die bij het consult middels pin of betaalverzoek voldaan kan worden. De nota kunt u indienen bij uw verzekeraar en dan betaalt deze een deel van het gefactureerde bedrag terug. Hoeveel dit is verschilt is afhankelijk per zorgverzekeraar, informeert u hier zelf naar bij u verzekering.

U bent uiteraard vrij om een andere zorgverlener (praktijk) te kiezen, die wel gecontracteerd is. Op https://dietistintwente.nl/ vind u andere praktijken in de buurt, die mogelijk wel gecontracteerd zijn. Indien nodig kunnen wij u helpen met een overdracht.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande bericht nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met info@voedingconditie.nl.