Boekreview Sportvoeding

Eet als een atleet goes international!

Met trots kunnen we vermelden dat het boek Eet als een Atleet, waar Titia een van de schrijfsters van is, stappen gaat zetten over de grens!

Eet als een Atleet wordt Eat like an Athlete en is inmiddels uitgebracht in het Duits. Klik hier voor de aanschaf van de Duitse versie.

Eet als een Atleet is hét boek dat je moet gelezen hebben als je interesse hebt in sportspecifieke voeding. Alles over de zin en onzin van eiwitshakes, gelletjes en andere sportvoeding, maar ook over een stuk basis: wat hoort er nu écht thuis in de voeding van een sporter vind je in dit boek. Ondersteund met praktische voorbeelden vormgegeven door personages, rekenmodellen, dagmenu’s, infographics maar ook een aantal lekkere recepten.

Het boek is samen geschreven met Vera Wisse en Sarai Pannekoek en is gerealiseerd door Marijke Berkenpas en haar partner Bart Mol, oprichters van I am a Foodie. Tevens een prachtige informative site die fabels van feiten over voeding écht onderscheid, ook weer ondersteund recepten en voorbeelden.

I am a Foodie heeft ook een aantal andere topboeken uitgebracht:

  • Eet als een Expert: Welke voeding is nu écht gezond en waarom?
  • Eet als een Expert Party Time: favoriete plant-based recepten voor elke party en hapje
  • Eet als een Expert – Zwanger! Zwanger zijn en worden: wat is het beste voor moeder en kind om te eten

Bestel een van deze boeken, of de Nederlandse versie van Eet als een atleet hier.