Diensten

(Sport)diëtistpraktijk Voedingconditie biedt haar diensten aan op diverse locaties. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om het consult telefonisch ofwel middels een videogesprek te laten plaatsvinden.

Reguliere diensten

De reguliere diensten dieetadvisering worden (tenzij anders overlegd of bepaalde GLI trajecten) rechtstreeks naar de zorgverzekeraar gestuurd. Dit kan mogelijk van invloed zijn op het eigen risico m.u.v. <18 jaar, ketenzorg en GLI. Het verschilt per zorgverzekeraar welk tarief zij hanteren. Indien er geen sprake meer is van vergoeding vanuit het zorgverzekeringspakket wordt er een factuur van de gebruikte diensten gestuurd. 

Intake | Eerste gesprek voedingsadvies

Tijdens een eerste intakegesprek wordt er gekeken naar jouw specifieke vragen, doelstellingen en/of klachten. Er wordt daarbij een uitgebreide voedings- en meetanalyse verricht om de huidige situatie in kaart te brengen. Aan de hand hiervan worden samen de doelen bepaald en wordt het behandelplan uitgestippeld en toegelicht. Naar aanleiding van de intake wordt er een advies op maat samengesteld, inclusief een passend voorbeelddagmenu.  

Vervolg | Vervolggesprekken

Bij het opstellen van het behandelplan wordt er ook een indicatie gegeven voor wat betreft het tijdspad om de gewenste doelstellingen te behalen. Tijdens de vervolgconsulten zal er gepaste begeleiding en ondersteuning worden geboden. Ook wordt er ieder vervolgconsult een nieuwe meting verricht van de lichaamssamenstelling. Indien nodig kan het advies/behandelplan worden bijgesteld.  

Voedingsplannen | 8 wekenplan

Het voedingsplan is op basis van 8 weken. Het plan wordt afgestemd op jouw persoonlijke energiebehoefte passend bij jouw doelstellingen. Hierbij wordt een passend voorbeelddagmenu geleverd met 8 wekenlang voor iedere dag een nieuw recept. Inclusief diverse metingen waarbij de lichaamssamenstelling in kaart wordt gebracht. De doelstelling is jou een kickstart te geven om daarna jouw gezonde levensstijl door te zetten.

Exclusieve diensten

Workshop/voorlichting

Een workshop of voorlichting over een onderwerp naar keuze. Hierbij wordt rekening gehouden dat de informatie aansluit op de doelgroep. Tevens wordt er gezorgd voor voorlichtingsmateriaal voor de deelnemers en een uitgebreide presentatie die achteraf tot de beschikking wordt gesteld.  De workshop kan ook online gegeven worden.

Hypnotherapie

Door middel van behandeling met hypnotherapie jouw doelstellingen bereiken, zoals sportmotivatie en motivatie voor gewichtsverlies vergroten. 

GLI BeweegKuur & Trifora PRO

Indien u een BMI >25 heeft kunt u in aanmerking komen voor een verwijzing bij uw huisarts voor een Gecombineerde Leefstijlinterventie. Wij bieden op diverse locaties het traject BeweegKuur aan, een van de door de zorgverzekeraars vergoedde GLI trajecten. Bij locatie Trifora – kotkampweg 65 te Enschede bieden wij Trifora PRO aan. Dit is een uitgebreidere versie van de BeweegKuur inclusief uitgebreid sportaanbod waar wij een bijdragen van  €11,- per week voor hanteren.  Lees hier meer over GLI.

Huidplooimeeting

Een uitgebreide 8-punts huidplooimeting op basis van de ISAK methodiek, inclusief omtrekmaten en de bepaling van het somatotype.