Diensten

(Sport)diëtistpraktijk Voedingconditie biedt haar diensten aan op diverse locaties. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om het consult telefonisch ofwel middels een videogesprek te laten plaatsvinden.

Reguliere diensten

De reguliere diensten worden (tenzij anders overlegd) rechtstreeks naar de zorgverzekeraar gestuurd. Dit kan mogelijk van invloed zijn op het eigen risico. Het verschilt per zorgverzekeraar welk tarief zij hanteren. Indien er geen sprake meer is van vergoeding vanuit het zorgverzekeringspakket wordt er een factuur van de gebruikte diensten gestuurd. 

Intake | Eerste gesprek

Tijdens een eerste intakegesprek wordt er gekeken naar jouw specifieke vragen, doelstellingen en/of klachten. Er wordt daarbij een uitgebreide voedings- en meetanalyse verricht om de huidige situatie in kaart te brengen. Aan de hand hiervan worden samen de doelen bepaald en wordt het behandelplan uitgestippeld en toegelicht. Naar aanleiding van de intake wordt er een advies op maat samengesteld, inclusief een passend voorbeelddagmenu.  

Vervolg | Vervolggesprekken

Bij het opstellen van het behandelplan wordt er ook een indicatie gegeven voor wat betreft het tijdspad om de gewenste doelstellingen te behalen. Tijdens de vervolgconsulten zal er gepaste begeleiding en ondersteuning worden geboden. Ook wordt er ieder vervolgconsult een nieuwe meting verricht van de lichaamssamenstelling. Indien nodig kan het advies/behandelplan worden bijgesteld.  

Voedinsplannen | 8- of 12-wekenplan

Het voedingsplan is op basis van 8 of 12 weken. Het plan wordt afgestemd op jouw persoonlijke energiebehoefte passend bij jouw doelstellingen. Hierbij wordt een passend voorbeelddagmenu geleverd met 8 of 12 wekenlang voor iedere dag een nieuw recept. Inclusief diverse metingen waarbij de lichaamssamenstelling in kaart wordt gebracht. 

Exclusieve diensten

Workshop/voorlichting

Een workshop of voorlichting over een onderwerp naar keuze. Hierbij wordt rekening gehouden dat de informatie aansluit op de doelgroep. Tevens wordt er gezorgd voor voorlichtingsmateriaal voor de deelnemers en een uitgebreide presentatie die achteraf tot de beschikking wordt gesteld.  De workshop kan ook online gegeven worden.

Hypnotherapie

Door middel van behandeling met hypnotherapie jouw doelstellingen bereiken, zoals sportmotivatie en motivatie voor gewichtsverlies vergroten. 

Virtuele maagband

Middels 4 intensieve hypnotherapiebehandelingen de suggestie wekken dat er een maagband is gezet zonder operatie. Deze behandelmethode is geschikt vanaf BMI >27,5.  

Huidplooimeeting

Een uitgebreide 8-punts huidplooimeting op basis van de ISAK methodiek, inclusief omtrekmaten en de bepaling van het somatotype.