Welkom Milou Veldhuis

Sommige hebben misschien al kennis gemaakt met dit frisse gezicht: per september hebben wij namens praktijk Voedingconditie Milou Veldhuis mogen verwelkomen als sportdietiste! Milou gaat vooral de locaties Enschede Trifora, Enschede UT Topvorm en Almelo Vissedijk Therepiecentrum Twente waarnemen. Milou heeft als sportdietiste intensief gewerkt aan het project ISkate en heeft zich o.a. ingezet tijdens de begeleiding van trainingskampen van deze schaatstalenten. Daarnaast heeft ze zelf ook nog eens gehandbald op hoog niveau én heeft ze een achtergrond in projectmanager bij Huuskes(voedingsleverancier voor gezondheidszorg), iets wat erg goed van pas komt in het gericht adviseren op diverse dieetwensen rondom ziektebeelden. De ideale combinatie dus voor onze praktijk. Welkom Milou en veel succes en werkplezier.

Afscheid Kiira

Per september gaan wij helaas afscheid nemen van deze topper :(.  Kiira was sinds 2015 te vinden als sportdietist in onze praktijk Voedingconditie en voor velen een vast gezicht op de locaties Almelo Vissedijk (voorheen ook the Box), Enschede Trifora en Enschede UT Topvorm. Elke werkdag kwam Kiira helemaal uit de buurt van Nijmegen/Tiel rijden om atleten, atleten in de dop, hartpatienten en vele anderen van (sport)voedingsadvies te zien. Nu is de tijd aangebroken voor een nieuwe uitdaging en een stukje dichter bij huis. Kiira wij willen je veel succes wensen en bedanken voor al jouw tijd en inzet! Voor clienten die nog een afspraak hebben staan: alle afspraken worden overgenomen door Titia of Milou, daar ontvangt u persoonlijk bericht van.

Lieke Dommerholt geslaagd

Hoera! Wij willen Lieke Dommerholt van harte feliciteren met het behalen van haar opleiding Voeding&Dietetiek. Deze topper heeft haar opleiding afgesloten met een dikke 9! Lieke gaat haar opleiding vervolgen met de specialisatie Sportdietetiek en gaat aan de slag bij professioneel wielerteam Team Sunweb. Heel veel succes Lieke!

Vacature sportdietist gesloten

De vacature voor sportdietist bij onze praktijk is inmiddels gesloten.

Sollicitaties voor stageplekken of werkervaringsplekken zijn altijd welkom, mits het voldoet aan een van de volgende voorwaarden:

  • Het betreft een eindstage HBO Voeding&Dietetiek (3e of 4e jaars), bij voorkeur met een sportgerelateerde minor of achtergrond
  • Het betreft een werkervaringsplek na een afgeronde opleiding Voeding&Dietetiek, bijvoorbeeld om het CV te boosten, meer vertrouwen te krijgen in het werkveld of eerste lijnservaring op te doen na het werkzaam zijn geweest in bijvoorbeeld een klinische setting
  • Het betreft een marketing stage om social media en SEO te optimaliseren en te helpen de praktijk goed op de kaart te zetten.

Indien er wordt voldaan aan een van bovenstaande voorwaarden zijn wij bereid ons in te zetten een plek te creeren, maar kunnen dit niet vooraf garanderen.

I.v.m. drukte in de praktijk kunnen wij scholieren helaas niet helpen bij het maken van een profielwerkstuk, maar willen wij van harte adviseren eens een kijkje te nemen op de betrouwbare website www.iamafoodie.nl.

 

Voedingconditie nu ook in Rijssen!

Per september 2018 is praktijk Voedingconditie ook te vinden bij Fysio Koninginneweg, aan de Koninginneweg 26 te Rijssen. Meer informatie over deze locatie nodig? Kijk dan op https://www.fysiotherapiekoninginneweg.nl/

Nieuw logo voor praktijk Voedingconditie

Hiep hiep hoera! Voedingconditie bestaat 5 jaar! En om dat te vieren passen wij onze huisstijl aan. Het nieuwe logo staat voor een een cirkeldiagram: alles in de juiste verhouding, volgens de laatste wetenschap en tevens beeld het ook de V van Voedingconditie uit. De halter staat beeld een C uit en staat voor onze affiniteit met sporten: van 2x per week beweging onder begeleiding van de fysiotherapeut tot aan 20+ uur per week: voeding en lichamelijke conditie gaan niet zonder elkaar en wij streven altijd naar samenwerking met partijen die op dit vlak de beste professionals zijn: fysiotherapeuten, podotherapeuten, personal trainers, luxe sportcentra en Crossfit boxen. Nog altijd geld onze slogan: Voor elke prestatie een advies op maat.

Verhuisbericht! Locatie Saxion verhuisd naar locatie UT

sportcentrum de hems 20

I.v.m. zichtbaarheid, bereikbaarheid, parkeergelegenheid maar vooral om een optimale samenwerking met fysiotherapie Topvorm Twente te bevorderen en behouden zijn wij verhuisd van locatie Saxion naar locatie Universiteit Twente. Onze excuses voor eventuele ongemakken, echter hopen wij u zo beter van dienst te zijn.

Nieuwe praktijklocatie ZorgSaam Hellendoorn

ZorgSaam Hellendoorn

Per april 2016 is er naast de samenwerking met Fysiotherapie ZorgSaam in Nijverdal, nu ook een samenwerking met Zorgsaam Hellendoorn. Diëtistenpraktijk Voedingconditie zal daar in een prachtige praktijk op een toplocatie mogen samenwerken met de beste (sport)fysiotherapeuten, (sport)podotherapeuten en experts van de Lopers Company. Praktijk Voedingconditie gaat hier de tak voeding, en specifiek sportvoeding, binnen praktijk ZorgSaam aan de Koemaste 2c te Hellendoorn verzorgen. De locatie is ook zeer geschikt voor het geven van workshops en voorlichtingen. En als je je verveelt tijdens het wachten, loop je direct de winkel van de Lopercompany binnen met de beste materialen voor het hardlopen. De combinatie met zowel fysiotherapeuten als (sport)podotherapeuten zorgt voor een optimale begeleiding van cliënten. Voor het maken van een afspraak bij de diëtist klik hier. 

Voor het maken van een afspraak bij de fysiotherapeuten:

0548-615889
fysiotherapie@zorgsaamnijverdal.nl

Diëtist in Nijverdal bij fysiotherapie Zorgsaam

Per augustus 2015 is er een samenwerking aangegaan met Fysiotherapie ZorgSaam in Nijverdal. Diëtistenpraktijk Voedingconditie zal Marit Nijland van diëtist Nijverdal gaan vervangen. Titia van der Stelt, (sport)diëtist en bewegingswetenschapper, zal samen met collega’s de tak voeding binnen praktijk ZorgSaam aan de Godfried Bomansstraat 32 te Nijverdal gaan verzorgen. De combinatie met zowel fysiotherapeuten als (sport)podotherapeuten zorgt voor een optimale begeleiding van cliënten. Voor het maken van een afspraak bij de diëtist klik hier. 

Voor het maken van een afspraak bij de fysiotherapeuten:

0548-615889
fysiotherapie@zorgsaamnijverdal.nl

Logo wit zorgsaam